OBRT KIK

KIK obrt za proizvodnju i usluge osnovan je 2001. godine kao obrt za izvođenje završnih radova u graditeljstvu. U okvirima naše djelatnosti su radovi u suhoj gradnji, gipsani i ostali spušteni stropovi, pregradni zidovi te sve iz sistema suhe gradnje. Bavimo se i proizvodnjom standardnih i protupožarnih revizijskih vratašca te nudimo uslugu CNC obrade materijala.

O nama

KIK obrt za proizvodnju i usluge osnovan je 2001.godine kao obrt za izvođenje završnih radova u graditeljstvu. U okvirima naše djelatnosti su radovi u suhoj gradnji, gipsani i ostali spušteni stropovi, pregradni zidovi te sve iz sistema suhe gradnje.

Izvodimo i sve vrste radova u vatrozaštitnim područjima (vatrozaštitna brtvljenja, premazi, obloge i sl.) za što posjedujemo certifikat o stručnoj osposobljenosti.
Odlikujemo se brzinom, stručnošću i efikasnom intervencijom te ugradnjom najkvalitetnijih materijala renomiranih proizvođača. Svi naši radovi se izvode uz maksimalni stručni nadzor te sve materijale ugrađujemo prema tehničkim uputama proizvođača.
Prepoznavši potrebu na tržištu, paralelno uz završne radove, proširujemo djelatnost i na proizvodnju.

Proizvodnjom se počinjemo baviti 2011. godine i od tad konkuriramo svim ozbiljnijim proizvođačima, kvalitetom, cijenom te brzom isporukom.

 

Proizvodimo revizijska vratašca za ugradnju u GK obloge, a u ponudi imamo standardna revizijska vratašca i protupožarna (F90) revizijska vratašca.
Da bi postigli što veću kvalitetu pri izvođenju svih radova, a isto tako i kvalitetu naših proizvoda, osigurali smo profesionalne i kvalitetne alate te sva pomoćna potrebna sredstva za siguran i kvalitetan rad.
Isto tako nudimo usluge strojne obrade materijala poput CNC glodanja i CNC laserskog rezanja materijala.
Kontinuiranim ulaganjem u opremu i strojeve zadovoljili smo i stekli povjerenje te prepoznatljivost na hrvatskom tržištu.

 

Naš moto je “KVALITETOM DO USPJEHA”.

Copyright: KIK 2023. | Design and development: Feb Media